Presidència. César Vargas Blasco

Benvolguts companys,

 

Fa més de 25 anys que pertanyo a aquesta societat, des de la meva etapa de resident i els meus primers anys com a uròleg. Aquesta societat és el reflex de la nostra professió i de la comunitat de persones que hi treballen, per tant, és un orgull formar part d’ella i un honor presidir-la. Crec que la meva experiència acumulada en aquest temps pot ajudar-me en el repte de ser el President de la nostra Societat Catalana d’Urologia. 

En 70 anys d’història son tants els uròlegs de prestigi, tant nacional com internacional, que n'han estat membres, que citar-los allargaria en excés aquest escrit. Hem de seguir sent la societat que entre tots van anar construint, i mantenir-ne la solidesa i el prestigi, unes fites que amb el nivell de la urologia catalana del segle XXI de ben segur seran fàcils d’assolir.

Tinc la voluntat de col·laborar d’una manera activa i de continuar la labor d’aquesta institució i també de generar nous reptes. Les diferents Juntes Directives de la Societat Catalana d’Urologia han fet una gran feina que hem de continuar. És evident el nivell d’excel·lència tant assistencial com científic de la Urologia Catalana, la Societat Catalana d’Urologia sempre donarà el suport necessari, tot involucrant-se i potenciant els valors de la nostra urologia, posicionant-la en el lloc que es mereix. Fomentarem els cursos de formació que es fan en els diferents hospitals per prendere cura de la formació en urologia.

Els nostres residents són el futur de la Urologia Catalana i des de la Societat hem de vetllar per una formació de qualitat, assolint els objectius imprescindibles i recolzant els seus interessos. Tenim també la responsabilitat de consolidar la comunitat urològica catalana com una única unitat. Afortunadament els uròlegs no som tants com perquè hi hagi tantes diferències en els nostres objectius. La Societat ens ha d’emparar en el món laboral, conèixer les nostres reivindicacions i treballar per unes remuneracions justes. Des de la junta activarem la comunicació amb una web operativa i una connectivitat via e-mail activa. L’uròleg ha de fer servir la Societat Catalana d’Urologia, fer-la seva i sentir-la útil.

 

Amb tots aquest objectius assumeixo la responsabilitat i compromís amb la nostra Societat per a liderar un equip, una Junta, amb l'objectiu principal de treballar per a tots vosaltres.

 

Cordialment,

Dr. César Vargas Blasco

president@scurologia.cat

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© SOCIETAT CATALANA D'UROLOGIA