Renovació Càrrec Vocal de Residents i Coordinador del GRUC

El 2019 correspon la renovació del càrrec de Vocal de Residents de la SCU i en data 25 de febrer s'obre el període per a la presentació de candidatures. 

 

Així mateix, us informem de la recent creació per part de la SCU del Grup de Residents Uròlegs Catalans, que per les seves sigles anomenem GRUC, i que la mateixa persona que ostenti el càrrec de Vocal de Residents exercirà també de Coordinador del GRUC.

 

Per tal que, tant la Vocalia, com la Coordinació del GRUC tinguin una certa continuïtat durant el mandat de l’actual Presidència de la SCU, a més de ser Soci/a de la SCU amb com a mínim, 12 mesos d’antiguitat, és imprescindible que els/les candidats/tes tinguin per endavant mínim 2 anys de Residència.

 

La data límit per a l’enviament de les candidatures és dilluns 1 d’abril de 2019.

 

Per presentar la vostra candidatura, si us plau, envieu per e-mail a la Secretaria Tècnica, secretaria@scurologia.cat, una proposta de projectes per dur a terme amb el GRUC durant els propers 4 anys.

En el mateix correu, sI us plau, detalleu també les dades següents:

Assumpte: Candidatura a Vocal de Residents i Coordinador del GRUC

Nom i cognoms

Número de DNI

Any de Residència (R1, R2, R3...)

Centre de treball

Telèfon mòbil de contacte

E-mail de contact

Número de soci i antiguitat (si es coneix)

 

El dia 4 d’abril es donaran a conèixer els noms i les propostes dels candidats i candidates, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a tots els socis i sòcies, i al mateix temps es publicaran en aquesta pàgina web.

 

La votació es farà únicament de manera presencial durant el transcurs de la jornada de dissabte 13 d’abril del 22è Simposi Anual, en horari d’obertura de la Secretaria, i a l’inici de l’Assemblea General, la qual tindrà lloc el mateix dia 13 per la tarda. El recompte pertinent de vots es farà també durant l’Assemblea.

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Societat Catalana d'Urologia