DESCARREGAR
PLANTILLA PRESENTACIÓ PÒSTER 2020.pptx
Presentación Microsoft Power Point [225.9 KB]

PRESENTACIÓ DE PÒSTERS

 • Cal que us descarregueu la plantilla en PowerPoint de dalt, la qual haureu d’utilitzar obligatòriament per a la presentació del pòster i en la qual haureu de gravar a sobre la vostra veu, amb l’explicació de cada diapositiva, tal i com haguéssiu fet de manera presencial.
 • La presentació del pòster pot tenir un màxim de 4 diapositives (1 caràtula títol + 3 diapos).
 • El temps establert per a la presentació gravada és de màxim 3 minuts.
 • Per gravar la veu, un cop ja hi hagis volcat la informació del pòster a cada diapo de la plantilla, has d’anar, en el menú de  dalt del PowerPoint, a “Presentacion con diapositivas” i clicar en l’opció “Grabar presentación con diapositivas” i després clicar a “Grabar desde el principio...
  Un cop li hagis donat  a “Iniciar grabación” a dalt a l’esquerra apareixerà un comptador petit i començarà la gravació. Ves en compte que no hi hagi soroll de fons.  Si cliques sobre la pantalla mentre parles, aniràs passant de diapositiva. Al clicar sobre la última diapo s’acabarà la gravació.
 • Veuràs que en primera pàgina de la plantilla hi hem deixat un espai per a que hi posis la teva foto, així podrem posar cara a la persona que ens està parlant.
 • Si tens qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb la Secretaria Tècnica per telèfon Tel 686 615 335 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h) o enviant un correu a secretaria@scurologia.cat.
 • Guardeu el document en format .ppt (Presentación de PowerPoint) posant-hi com a nom el número de pòster que us ha estat assignat + presentació
   
 • Envia els documents en PowerPoint per e-mail, o WeTransfer, a l’adreça secretaria@scurologia.catabans del 6 de setembre de 2020.

 

 

Cal tenir present que en la plataforma digital, els vostres treballs tindran més difusió que mai, atès que els tant els pòsters com les presentacions estaran disponibles per ser visualitzats, i també valorats pel públic, en qualsevol moment, durant gairebé tot el mes d’octubre de 2020, això sí, només hi podran accedir aquelles persones que s’hagin inscrit prèviament al Simposi.

El guanyador del premi al millor pòster es donarà a conèixer en directe el dijous 22 d’octubre de 2020, a les 19:30 h, just després de la sessió de casos clínics.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Societat Catalana d'Urologia