Benvinguda als nous Residents R1

Vídeo i carta de la Junta Directiva de la SCU per donar la benvinguda als R1

 

Benvolguts tots i totes,

 

El primer que us volem dir en nom de tots els que formem part de la Societat Catalana d’Urologia és:Moltes felicitats!! Benvinguts a la Urologia!!!

 

La residència és el nostre període nuclear formatiu en el qual emmagatzemarem coneixements, però sobretot habilitats, actituds i valors professionals. És principalment amb aquestes competències que abordareu totes les altres etapes de la teva vida professional.

 

Heu estudiat molt de temps per arribar aquí i del que feu en els propers cinc anys dependrà el vostre futur professional.

 

Podem dir-vos que heu escollit molt bé: una gran especialitat! Una combinació indescriptible de cirurgia i medecina. Una especialitat molt complerta on estareu amb el pacient durant tot el procés:  diagnòstic, tractament i seguiment. Una especialitat que compren nombroses facetes, cirurgies variades i diferents sub- especialitats.

 

Teniu per davant un període intens d’aprenentatge, de descobrir, de compartir, de gaudir.

 

Des de la SCU volem acompanyar-vos  en tot moment en aquest procés i esperem fer-ho de la millor manera possible.  Volem estar amb vosaltres quan presenteu el primer pòster, quan feu la primera xerrada, en les primeres cirurgies, quan publiqueu el primer article...

 

No us hem pogut donar la benvinguda que ens hauria agradat i que de ben segur mereixeu, però una pandèmia no es obstacle suficient per impedir-nos estar amb vosaltres en aquest moment tan especial.

 

Aquest vídeo és de part de tots nosaltres.

 

Una forta abraçada i, un cop més, moltes felicitats!!

 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Societat Catalana d'Urologia