Setmana de la Urologia 2023
La incontinència: una malaltia molt freqüent.

 

Cada any, l'EAU (Associació Europea d'Urologia) acull la Setmana de la Urologia, una campanya internacional per conscienciar sobre les condicions urològiques i els tractaments. Enguany, del 24 al 30 de setembre, la Setmana de la Urologia centrarà la seva atenció en la incontinéncia urinària.

 

La continència és un problema de salut important que afecta no només els pacients, sinó els seus familiars, els sistemes nacionals de salut, l'economia, el medi ambient i fins i tot la societat. A més a més, és una malaltia increïblement freqüent que afecta gairebé el 45% de la població.

 

Uneix-te a la campanya i ajuda’ns a difondre que aquesta malaltia te molts tractaments i que cal consultar amb l'especialista d'anteció primària.

L'Oficina del Pacient de la SCU, un any més, 

dona suport actívament a la Setmana de la Urologia de l'EAU: 

 

Dissabte 30 de setembre, en horari de 10:00 h a 12:00 h

portarem a terme una acció informativa dins del

Mercat Municipal del Ninot de Barcelona

(accés pel carrer de Mallorca núm. 133-157).

 

Cada acció compta i cal difondre el missatge.

Entre tots ajudarem, d'una manera amena, a prendre conscienciació

i a resoldre dubtes sobre la incontinència.

Fes corre la veu!

Descarrega't els pòsters de la campanya de l'EAU sobre la incontinència que hem traduït al català, i que trobaràs aquí sota, i penja'ls al teu hospital, a la consulta, a la sala d'espera o allà on puguin cridar més l'atenció.

 

Després, fes-te un selfie amb un dels pòster i comparteix-lo a través de les xarxes socials. Recorda utilitzar l'etiqueta #UrologyWeek i com més creativa sigui la foto, millor! 

Apunts sobre la incontinència:

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Societat Catalana d'Urologia