Com ja vàrem avançar, disposem d'una plataforma digital innovadora, estimulant i intuïtiva que farà que el XXIII Simposi de la SCU sigui una experiència virtual única. 

 

Per anar obrint boca, aquí dalt teniu la façana del nostre edifici virtual on tindrà lloc el Simposi. Has de saber que aquest edifici romandrà obert les 24 hores del dia, per a tots els inscrits, des del 2 al 22 d'octubre de 2020. Estigues atent perquè, en les properes setmanes, anirem ampliant la informació amb tot el que et trobaràs a dins.

 

Això sí, apunta't ja a l'agenda aquests quatre dies en què emetrem, des del nostre Auditori virtual, les sessions plenàries en rigurós directe! 

 

Divendres 2 d'octubre de 18:00 a 19:30 h

  • II Jornada del GRUC

 

Dijous, 8 d'octubre de 18:00 a 20:30 h

  • Taula rodona: Tumor de vies. Novetats en el diagnòstic i el tractament
  • Simposi Comercial d'Astellas: Reflexions a la pràctica clínica del càncer de pròstata

 

Dijous, 15 d'octubre de 18:00 a 20:15 h

  • Cara a cara: RIRS vs mini-PERC
  • Simposi Comercial de Janssen: Tractament del càncer de pròstata post era COVID. Passant pàgina

 

Dijous, 22 d'octubre de 18:00 a 20:00 h

  • Casos clínics sobre el tractament de la malaltia de la Peyronie
  • Lliurament de premis de la SCU

Aquí dalt teniu el vestíbul, que és el primer que us trobareu quan entreu al nostre palau de congressos virtual. Com podeu veure en la imatge, al fons hi ha la Secretaria, aquí és on us haureu d'identificar, amb la contrasenya que us enviarem, per poder accedir al Simposi.

 

Un cop us hagueu identificat, podreu pujar virtualment les escales fins a la primera planta de l'edifici, que és on trobareu l'Auditori, des d'on emetrem les plenàries en directe i també la zona d'exposició de pòsters, les sales de vídeos i de presentacions de tesis i la zona d'exposició comercial.

 

Ja veieu que hi tenim de tot, i us ho portem fins a casa!

 

Pel que fa a la zona d'exposició de Pòsters i les sales de Vídeos i de Tesis, estaran obertes les 24 h del dia, des del 2 d'octubre, dia en què inaugurem el Simposi, i fins al dia de la cloenda, que serà el 22 d'octubre.

 

I, pel que fa al seu funcionament, aquí és on us trobareu les presentacions gravades, és a dir, aquestes no es faran en directe, amb els comentaris dels moderadors de cada sessió,dels treballs que ens han enviat per participar en el Simposi Virtual de la SCU 2020 i que, per tant, optaran als Premis de la SCU.

 

Com a novetat d'enguany, com a públic, vosaltres podreu votar els Pòsters i els Vídeos que s´hi presentenPer fer-ho, haureu marcar les estrelles que us apareixeran a dalt quant cliqueu per veure cada un dels vídeos o de les presentacions dels pòsters. La puntuació anirà de  l'1 a 5, en funció de les estrelles que marqueu, sent 5 la màxima puntuació. Això sí, només tindreu la possibilitat de votar una sola vegada cada un dels treballs, però tingueu en compte que les vostres votacions seran molt importants, atès que comptaran a l'hora de decidir el guanyador final de cada categoria.

 

De moment, res més, però seguiu atents als nostres correus, pròximament us ampliarem la informació sobre la zona d'exposició comercial i, per acabar, us detallarem el funcionament de l'Auditori.

 

 

Amb la col·laboració de:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© SOCIETAT CATALANA D'UROLOGIA