Davant la incertesa sobre la possibilitat de poder dur a terme en els propers mesos esdeveniments multitudinaris presencials i després d’una molt acurada deliberació, la Junta Directiva de la SCU ha resolt de convertir el Simposi Anual de la SCU del 2020 en un esdeveniment totalment virtual.

 

Aquesta decisió ha estat presa arran d’haver considerat tots els escenaris possibles per als propers mesos, la qual cosa ha fet arribar a la conclusió que aquesta era l’única manera d'assegurar-nos poder dur a terme el Simposi Anual del 2020 amb totes les garanties i no perdre així el nostre objectiu com a Societat Científica que som i que és el de donar servei als nostres socis i sòcies i difondre el coneixement científic de la nostra urologia. 

 

Gràcies a la nostra Secretaria Tècnica (Grup Congrés), que en poc temps ha fet ha fet una feina ingent i en un període francament difícil, us podem assegurar que ja disposem d’una SOLUCIÓ INNOVADORA, ATRACTIVA, ACTUAL i MODERNA per poder mantenir-nos actualitzats i, alhora, conservar l’essència del que sempre ha estat el nostre Simposi. 

 

Us avancem que, tot seguint la tradició pionera de la Urologia Catalana, us trobareu amb una plataforma digital innovadora, estimulant i fàcil d’usar, que donarà cabuda a moltes activitats i amb uns trets distintius que, de ben segur, faran que el XXIII Simposi de la SCU sigui una experiència virtual única. Veureu que no hi mancarà res, tindrem sales d'exposició, sales plenàries, presentacions de pòsters i vídeos i, fins i tot, una zona interactiva! 

 

D’altra banda, amb aquesta conversió del Simposi SCU 2020 cap a un esdeveniment del tot virtual, ens veiem obligats a configurar de nou el programa per tal d’adaptar-lo al nou format. Així doncs, estem revisant totes les sessions per veure com podem ajustar-les de la millor manera possible a la nostra plataforma digital. 

 

La previsió és celebrar el Simposi igualment a l’octubre, però en aquest cas no el farem tot seguit, sino que el repartirem en quatre dates que, si tot va bé, seran el dia 2, el 8, el 15 i el 22 d’octubre de 2020.

 

Si us plau, estigueu atents, perquè al llarg de les properes setmanes anirem actualitzant la informació amb els canvis en el programa, els horaris, el procés d’inscripció, etc.

 

Per últim, esperem seguir comptant amb els mateixos ponents i moderadors/es que haguessin participat en el Simposi presencial, com també amb els que en el seu moment ens varen enviar els seus abstracts per presentar algun pòster o vídeo, atès que ho podran fer igualment en el Simposi virtual.

 

De veritat, això promet, NO US EL PERDEU!

 

LA SCU SEMPRE AMB TU I, TOTS JUNTS, CAPDAVANTERS!!!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© SOCIETAT CATALANA D'UROLOGIA