Balanç II Jornada Seccions SCU

El 21 de novembre de 2020 va tenir lloc la II Jornada de les Seccions de la SCU.

 

Com a causa de la situació de pandèmia no es podia repetir la reunió presencial del 2019, vàrem convocar només als coordinadors per fer una reunió virtual i posar-nos al dia de totes les activitats que s’estan duent a terme des de les diferents Seccions.

 

Val a dir que va ser una reunió molt profitosa, on els Coordinadors van exposar la feina feta al llarg d’aquest darrer any i on, tots plegats, vam poder mantenir una fructuosa discussió sobre noves eines d’actuació i el futur de les nostres Seccions. Volem felicitar a tots els integrants de les Seccions per la feina feta i pel seu compromís amb aquest projecte que, després de 2 anys, ja podem dir que està consolidat i que, sens dubte, repercutirà en el nivell de qualitat de l’assistència de la urologia catalana

 

Us podeu bdescarregar aquí un PDF amb el resum de les activitats dutes a termes per les diferents Seccions. Com podreu constatar, hi ha molts projectes en marxa que demostren la fortalesa de la nostra urologia.

 

Durant la reunió també es va acordar que a finals de 2020 es renovarien els càrrecs de coordinació de les Seccions, a través d’un procés participatiu intern de cadascuna. 

Si cliqueu aquí, anireu directament a l’apartat de la nostra web on podreu consultar quines són les Seccions de la SCU i també qui són els seus integrants i coordinadors.

 

Us animem a apuntar-vos i quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

 

La Junta de la SCU

 

 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Societat Catalana d'Urologia