Creació de Grups de Treball de la SCU 

Per poder formar part dels grups de treball, és condició indispensable ser soci/a de la SCU. 

 

Data límit per apuntar-s'hi: 25 de setembre de 2018

 

La Junta de la SCU promou la creació de grups de treball per patologies, tal com ja es fa en altres societats científiques. D'aquesta manera, es podrà compartir resultats, millorar l'atenció al pacient, establir protocols comuns en patologies concretes i publicar-ne els resultats.

 

Igualment, el fet de crear aquests grups ens permetrà consolidar les relacions entre els que compartim activitat, crear protocols conjunts i dur a terme campanyes informatives conjuntes per als nostres pacients. A més a més, la casuística dels nostres centres, tot sovint no ens permet millorar els resultats, o analitzar-los i publicar-los. Treballant-hi tots junts, augmentarem les nostres possibilitats.

 

D’altra banda, el fet de tenir diferenciades les nostres àrees d’interès dins la SCU, ens permetrà una millor gestió dels recursos humans per dur a terme noves iniciatives, com per exemple la relació recentment establerta amb el CatSalut, i també facilitar la relació amb altres societats científiques.

 

Els grups de treball proposats són:

 

1- Uro-Oncologia

 

2- Hiperplàsia benigne de pròstata

 

3- Litiasi

 

4- Urologia funcional i reconstructiva

 

5- Andrologia i fertilitat

 

Si estàs interessat en apuntar-te a algun d’aquests grups de treball, t’agrairem que ens envïs un correu a secretaria@scurologia.cat, abans del 25 de setembre, tot incloent-hi la informació següent:

 

1- Nom i cognoms

 

2- Centre de treball

 

3- Grup de treball al qual vols apuntar-t’hi

 

4- Quatre ratlles que expliquin la teva motivació per unir-te a aquest grup
i un esborrany amb algunes idees a desenvolupar.

 

Un cop tinguem identificats els interessos dels socis per formar part dels diferents grups, podrem constituir-los i promoure entre els integrants de cada grup l’elecció democràtica d’un/a coordinador/a.

 

Esperem que trobeu aquesta proposta interessant. Des de la SCU creiem que la constitució d'aquests grups ens ajudarà a renovar la nostra manera de fer, ens permetrà millorar l’assistència als pacients i promourà el treball en equip, un fet sempre molt enriquidor.

 

Moltes gràcies per endavant pel vostre compromís.

 

Cordialment,

 

María José Ribal
Presidenta de la SCU

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Societat Catalana d'Urologia