El 27è Simposi Anual de la SCU enguany tindrà lloc els dies 8 i 9 de novembre a l'Acadèmia de Ciències Mediques de Barcelona. Ja tenim obertes les inscripcions i sàpigueu que des de la Junta estem treballant de valent per tal d'elaborar un programa que resulti engrescador i amb un alt nivell científic, i que us el farem arribar més endavant.

 

 

Convocatòria oberta per participar als premis de la SCU

al millor pòster, al millor vídeo i a la millor tesi

 

 

Igualment, ja tenim oberta l'aplicació per poder pujar online els abstracts dels vostres PÒSTERS VÍDEOS. La data límit per fer-ho és el diumenge 8 de setembre de 2024.

 

Pel que fa a les TESIS, la data límit per fer arribar tota la documentació impresa a la Secretaria Tècnica és dilluns 9 de setembre de 2024.

 

 

¡

 

 

 

 

Altres premis i beques

 

 

El 8 de setembre és també la data límit per enviar el vostre treball i optar al premi al millor "PAPER" que la SCU atorga al millor treball en el camp de la urologia (clínic, quirúrgic o de recerca aplicada) publicat en una revista indexada durant l'any anterior al simposi anual, en aquest cas, el 2023.

 

D'altra banda, teniu de temps fins al 31 d'octubre de 2024 per demanar la Beca Viatjar per aprendre!, una bona oportunitat que la SCU ofereix als joves uròlegs per tal d'expandir-se i adquirir noves habilitats, tot viatjant a un país europeu durant un període d'entre sis setmanes i tres mesos.

 

Clica aquí per consultar les bases de tots els premis i beques de la SCU.

 

 

Sopar Institucional de la SCU

 

 

Com és habitual, el lliurament dels premis es durà a terme durant el Sopar Institucional que la SCU celebrarà, tot coincidint amb les dates del Simposi, el dissabte 9 de novembre. Atès que el lloc encara està per determinar, publicarem l'enllaç per apuntar-s'hi més endavant.

 

 
 
 

 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Societat Catalana d'Urologia